EL CELLER DE CAN ROCA - EL LLIBRE- EDICIÓ REDUX NOU FORMAT

Autor: ROCA FONTANÉ, JOAN

Sección: GASTRONOMÍA - Cocineros y Recetas

EL CELLER DE CAN ROCA - EL LLIBRE- EDICIÓ REDUX NOU FORMAT

EL CELLER DE CAN ROCA - EL LLIBRE- EDICIÓ REDUX NOU FORMAT

39,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
EL ALMA DEL BLOQUE DE MARMOL EDITORA
Publicación:
01/10/2022
Colección:
(CAT).COOKING
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

EL CELLER DE CAN ROCA - EL LLIBRE- Nova edició en format redux El best-seller dels germans Roca ara en un nou format redux millorat amb materials més resistents, menys pesats i més manejables. «Com millorar encara més un clàssic com El Celler de Can Roca?» Després de vendre més de 20.000 exemplars i ser traduïda a 6 idiomes, a …

EL CELLER DE CAN ROCA - EL LLIBRE- Nova edició en format redux El best-seller dels germans Roca ara en un nou format redux millorat amb materials més resistents, menys pesats i més manejables. «Com millorar encara més un clàssic com El Celler de Can Roca?» Després de vendre més de 20.000 exemplars i ser traduïda a 6 idiomes, a Librooks hem treballat a fons per poder llançar una nova edició de l'obra definitiva del Celler de Can Roca, amb uns acabats més lleugers i robusts i una impressió d'una qualitat encara més gran. Tot perquè cuiners professionals i aficionats puguin portar a casa seva la cuina d'un dels millors restaurants del món. En aquest llibre, els tres germans Roca, Joan, Josep i Jordi, expliquen en primera persona els secrets d'un restaurant que sempre s'ha caracteritzat per la cuina d'estil lliure, la capacitat innovadora i una enorme efervescència creativa generada en sintonia per tres caps pensants. Joan, al capdavant de la cuina salada, Jordi de les postres, i Josep dels vins i la sala. Al llarg de gairebé 500 pàgines, els germans Roca guien el lector a través de la seva història, la seva filosofia i les tècniques utilitzades a prop de 90 receptes. L'obra de referència d'El Celler es completa amb les il·lustracions a tot color de les imatges dels prestigiosos fotògrafs David Ruano i Francesc Guillamet, amb el dietari Un dia a El Celler de l'escriptor Josep Maria Fonalleras i un catàleg raonat dels 245 plats més destacats de la història del Celler.
Leer más

Más libros de ROCA FONTANÉ, JOAN

Más información del libro

EL CELLER DE CAN ROCA - EL LLIBRE- EDICIÓ REDUX NOU FORMAT

Editorial:
EL ALMA DEL BLOQUE DE MARMOL EDITORA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-124607-7-3
EAN:
9788412460773
Nº páginas:
480
Colección:
(CAT).COOKING
Lengua:
ESPAÑOL
Alto:
25 mm
Ancho:
18 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocineros y Recetas
Els tres germans Joan, Josep i Jordi Roca representen un cas únic al panorama culinari mundial. Criats a la cuina del restaurant dels seus pares des de petits, van aprendre d'àvies i mare cuineres. Al bagatge familiar s'hi va sumar més tard formació reglada a l'Escola d'Hostaleria de Girona. Amb el temps, el talent de cadascun d'ells va tenir la fortuna de manifestar-se en un dels tres àmbits gastronòmics: cuina (Joan), vi (Josep) i postres (Jordi). Avui tots tres destaquen en els seus respectius àmbits, i junts dirigeixen El Celler de Can Roca, guardonat amb 3 estrelles Michelin i considerat el millor restaurant del món, segons la llista de The World's 50 Best Restaurants.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar